Prima iesire pentru practica fotografica Grupa 01 octombrie
Posted 09 October 2009 - 06:53 PM
Duminica 11 octombrie 2009 va fi organizata prima iesire pentru practica fotografica, a grupei care a inceput cursurile la 01 octombrie. Locul de intalnire : In fata Bisericii Coltea de pe Magheru ( la iesirea din pasajul de la Universitate ), dar pe coltul opus Universitatii. Ora de intalnire este 15:30.
Posted 27 October 2009 - 04:27 PM
Salut,
Am facut un grup pe google pentru grupa de luni (care a inceput cursurile la 01 Octombrie) pentru a putea comunica, trimite anunturi mai usor si eventual a urca documentatii, resurse, etc... Va rog sa-mi dati un mesaj privat sau reply cu mailul vostru ca sa va pot adauga la grup.
Multumesc,
Alex
Am facut un grup pe google pentru grupa de luni (care a inceput cursurile la 01 Octombrie) pentru a putea comunica, trimite anunturi mai usor si eventual a urca documentatii, resurse, etc... Va rog sa-mi dati un mesaj privat sau reply cu mailul vostru ca sa va pot adauga la grup.
Multumesc,
Alex
Posted 02 November 2009 - 12:41 AM
QUOTE (sup3rfly @ Oct 27 2009, 05:27 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Salut,
Multumesc,
Alex
Multumesc,
Alex
Posted 02 November 2009 - 11:16 AM
QUOTE (bruno9432 @ Nov 2 2009, 12:43 AM) <{POST_SNAPBACK}>
bruno9432@yahoo.com
violeta
adauga-ma la grup te rog!
violeta
adauga-ma la grup te rog!
Done!
Posted 02 November 2009 - 01:24 PM
QUOTE (sup3rfly @ Nov 2 2009, 11:16 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Done!
Adauga-ma si pe mine orkyis@yahoo.com
Camelia
Posted 14 November 2009 - 03:00 PM
QUOTE (whisper @ Nov 14 2009, 12:14 AM) <{POST_SNAPBACK}>
duminica ,15-11.09 ,ramane valabila iesirea cu grupa in parcul carol de la pranz ?
,pe net se aude ploaie
Vedem maine
Posted 14 November 2009 - 03:04 PM
QUOTE (arsenecamelia @ Nov 2 2009, 01:24 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Adauga-ma si pe mine orkyis@yahoo.com
Camelia
Camelia
Eu am adaugat pe toti cei care s-au inscris pe lista de luni. Ar fi trebuit sa primesti un mail de confirmare ca ai fost adaugata.
Poti sa-mi spui te rog daca ai primit acel mail?
P.S. Adresa grupului este: http://groups.google...wagephotography
Posted 14 November 2009 - 07:19 PM
QUOTE (sup3rfly @ Nov 14 2009, 03:04 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Eu am adaugat pe toti cei care s-au inscris pe lista de luni. Ar fi trebuit sa primesti un mail de confirmare ca ai fost adaugata.
Am primit mesajul acum vreo 2 saptamani. Multumesc!
Posted 28 January 2010 - 08:44 PM
Hello,
Luni s-a discutat despre o iesire in aceasta Duminca in parcul IOR so, daca este vreme frumoasa sper sa ne intalnim.
Voi anunta pana sambata seara cel mai probabil cu exactitate ora(cred ca o sa fie in jur de ora 12 ca sa prindem si ceva lumina) si locatia unde sa ne intalnim.
P.S. Pentru cine este doritor, sambata aceasta este un eveniment in City Mall etaj.2 ora 17:00(cel de langa statia de metrou Eroii Revolutiei) mai exact un concurs de streetdance si breakdance asta pentru cine ar fi interesat sa prinda niste cadre de actiune.
Daca ajungeti acolo si vreti sa ne intalnim va rog dati-mi un reply sau un mesaj privat.
Luni s-a discutat despre o iesire in aceasta Duminca in parcul IOR so, daca este vreme frumoasa sper sa ne intalnim.
Voi anunta pana sambata seara cel mai probabil cu exactitate ora(cred ca o sa fie in jur de ora 12 ca sa prindem si ceva lumina) si locatia unde sa ne intalnim.
P.S. Pentru cine este doritor, sambata aceasta este un eveniment in City Mall etaj.2 ora 17:00(cel de langa statia de metrou Eroii Revolutiei) mai exact un concurs de streetdance si breakdance asta pentru cine ar fi interesat sa prinda niste cadre de actiune.
Daca ajungeti acolo si vreti sa ne intalnim va rog dati-mi un reply sau un mesaj privat.

Sign In
Register
Help

MultiQuote