Posted 22 October 2009 - 08:11 AM
Salut Adrian,
Daca materialele sunt in format tiparit pe hartie (adica nu sunt deja pdf-uri sau doc-uri) le putem scana noi, le transformam in pdf, doc, ce anume trebuie (cred ca deja stii mai bine exact ce ti-ai dori) si le poti posta tu sau eventual desemnezi pe cineva care sa le posteze a.i. sa nu existe dubii asupra veridicitatii lor. Eu cred ca dintre toti daca ne adunam cativa poate ca reusim sa punem cap la cap ceva, a.i. sa te degrevam si pe tine de timpul pe care ai dori sa il aloci tehnoredactarii si totodata sa imbunatatim cate ceva in materie de cursuri. In cele din urma ajutandu-te pe tine, de fapt ne ajutam pe noi. Daca gasesti interesanta propunerea, eu ma pot baga la partea tehnoredactare, scanare, etc, stabilim exact ce anume ti-ai dori tu sa iasa la final si in functie de asta vedem ce si cum; Posibil sa ma apara si altii care sa contribuie si atunci de fapt s-ar putea sa nu mai para chiar asa o corvoada sa faci de unul singur toate materialele.
Poate gasim si pe cineva sa le traduca la un nivel cat mai apropiat de ideea originala, stiu ca aici e mai complicat ca nu e ca si cum ai traduce poveste cu Scufita Rosie, sunt multi termeni tehnici, insa eu zic ca o rezolvam si pe asta.
Ce zici?
PS: Am uitat sa zic, de ex am doua materiale in format pdf insa nu cred ca le pot lipi aici deoarece sunt mult prea mari 15Mb respectiv 11Mb.
1. Street Photography for the Purist by Chris Weeks - evident ca e doar in engleza
2. Fotograful Creator by Andreas Feininger - in romana aparuta in 1967 la editura Meridian tradusa de Eugen Iarovici.
Scuze ca am postat pe topicul de diafragma insa mi-a venit mai simplu sa editez postul decat sa ma apuc sa fac altul prin alta parte, evident vorbind tot de materiale didactice.