Newage Photography Forum: Image Rocks : workshop foto :: muzica live:: concurs foto - Newage Photography Forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Image Rocks : workshop foto :: muzica live:: concurs foto Cel mai interesant eveniment al primaverii

#1 User is offline   Photosetup 

  • Amator
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 15-March 12
  • Gender:Not Telling

Posted 15 March 2012 - 10:13 PM

Workshop foto :: Concert live :: Concurs foto

Photosetup invita toti fotografi pasionati de muzica rock, sa participe la cel mai interesant eveniment al primaverii: Image Rocks editia a-II-a!Evenimentul organizat de catre Photosetup si intitulat sugestiv Image Rocks, pentru ca muzica se combina foarte bine cu fotografia, a reunit la prima editie deopotriva, atat pasionatii de muzica rock cat si pasionatii de fotografie, oferind posibilitatea fotografilor prezenti in sala, sa surprinda cele mai intense emotii traite de artisti pe scena. Evenimentul a fost foarte apreciat atat de catre fotografii prezenti la concert cat si de catre trupele care au concertat. [aici detalii despre prima editie]


Pe langa muzica live si concurs foto, cea de-a doua editie aduce in plus pasionatilor de muzica si fotografie, un workshop de fotografie de concert, sustinut de catre fotograful oficial Metalhead - Miluta Flueras. Miluta este fotograful nelipsit de la concertele rock, avand ocazia sa surprinda marii artisti rock precum Metallica, Judas Priest, Bon Jovi si multi altii, care au concertat pe scenele romanesti in ultimii ani.

Pentru ca dorim sa avem concurenti bine pregatiti, Miluta, va incerca sa redea putin din experienta sa, oferind participantilor la eveniment cateva sfaturi tehnice inainte de concert, ajutandu-i sa obtina in timpul concertului fotografii cat mai bune pentru a intra in concurs cu ele, crescand astfel sansele de castig ale concurentilor.


Astfel, eventimentul va debuta la ora 19:00 cu un workshop foto dedicat fotografiei de concert si va continua apoi de la ora 21:30 cu un concert live al celor doua trupe rock Paradox si Magnum Opus, timp in care concurentii vor putea face fotografiile pentru concursul foto.
Detaliile si regulamentul concursului vor fi disponibile in sectiunea Concurs pe site, in curand. Fotografiile se vor putea incarca pentru concurs, incepand cu data de 26 martie pana la o data ce va fi comunicata in regulament.

Intrarea la eveniment este libera, insa participarea la workshop este limitata si se face pe baza inscrierii in prealabil, pe adresa office@photosetup.ro.

Detalii complete : http://www.photosetu...s-editia-a-ii-a
0

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous usersaparate foto digitale